2
Vote

Accesss is denied error while adding the web part to a page

description

Hi
I am getting the following error while trying to add the webpart to the search page.
 
"Unable to add selected web part(s).
 
Wildcardsearch Core Results Web Part (DotnetMafia.com): could not load file or assembly "DotnetMafia.office.Server.WildCardSearch,version=1.0.0,Culture="neutral" or one of its dependencies. Accesss is denied"
 
My sharepoint admin says he has given full permissions to me. Is there anything else needs to be done here to use the web part?
 
Thanks,
Ramana

comments

cdog wrote Feb 5, 2009 at 9:30 PM

Make sure that you have .NET 3.5 installed on your server. Go to the web part gallery and look for the WildCardSearchWebpart and check that you can preview the web part there.

drnibbles wrote Apr 15, 2009 at 12:18 AM

I have the same problem and I have NET3.5 installed and i can see the webpart in the web part gallery

ketled wrote Apr 27, 2009 at 2:45 AM

I have the same problem and I have NET3.5 installed and i can see the webpart in the web part gallery

wrote Apr 27, 2009 at 2:46 AM

cdog wrote May 21, 2009 at 2:57 PM

Sounds, like the binary isnt making it into the bin folder of your web application. Check the folder and see if the wildcardsearch dll is in there.

RakeshR wrote Jul 22, 2009 at 10:31 AM

This problem was fixed for me by replacing the entry for the type name in the wildcardsearch.webpart with the following value:

<type name="DotNetMafia.Office.Server.Search.WildcardSearch.WildcardSearchCoreResultsWebPart, DotNetMafia.Office.Server.Search.WildcardSearch, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" />

itsme13 wrote Jan 8, 2010 at 12:02 PM

This problem was fixed for me by follow step 2 and 3 in kpriemer's post from Jul 9 2009 at 11:00 in discussion http://wildcardsearch.codeplex.com/Thread/View.aspx?ThreadId=52085

wrote Feb 14, 2013 at 2:21 AM